Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Miting radikala seli "Sat za našu planetu"

Planetarna akcija gašenja svetala na sat vremena pod nazivom "Sat za našu planetu" sutra će se, iz bezbednosnih razloga umesto na Trgu slobode održati u dvorištu hotela "Vojvodina".

Besplatne tezge povodom Uskrsa

Povodom predstojećih praznika Vrbica i Uskrs, Gradska uprava za komunalne poslove zainteresovanim prodavcima obezbediće tezge za prodaju proizvoda starih zanata, cvetnih aranžmana i aranžmana na temu Uskrsa, kao i sličica i boja za jaja.

Besplatne tezge povodom Uskrsa

Povodom verskih praznika "Vrbica" i "Uskrs" Gradska uprava za komunalne poslove svima zainteresovanima obezbediće tezge za prodaju proizvoda starih zanata, cvetnih aranžmana i aranžmana na temu Uskrsa.

Odnošenje baštenskog i krupnog otpada

Kontejneri za krupni otpad u narednim danima će biti postavljeni na Adicama i u Veterniku, dok će se baštenski otpad odnositi iz Futoga, Veternika, Petrovaradina i Begeča.

Počinje upis u vrtiće Radosnog detinjstva

Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" obaveštava roditelje, koji su zainteresovani za upis dece u vrtiće u sledećoj školskoj godini, da obrasce za upis mogu da podignu na šalterima te ustanove u Ulici Pavla Simića broj 9.

Danas bez vode

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode su četiri ulice u gradu i Kamenici.

Noćni voz samo do Batajnice

Zbog radova na pruzi, voz iz Novog Sada za Beograd u 22.19h saobraća, od danas do 2. aprila, samo do Batajnice, najavile su Železnice Srbije.